Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 104g84kcal1.6g17.6g0.1g3.1g
Sipuli (kuorittu)12g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl21g18kcal0.3g0.9g1.5g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g212kcal4g38.6g3.2g6.6g
Valittu annoskoko170g106kcal2g19.3g1.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna85g53kcal1g9.7g0.8g1.7g
Arvot/100g100g62kcal1.2g11.3g0.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279920