Juustopekonimuffinssit

Juusto-kinkku-yrttimuffinssit

315g vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
rouhittua merisuolaa
rouhittua mustapippuria

100g kinkkua kuutioituna
kourallinen timjamia silputtuna
1 ruukku basilikaa silputtuna
2 kananmunaa
0,5dl oliiviöljyä
2,5 dl maitoa
125g karkeaa juustoraastetta

1. Lämmitä uuni 180 asteeseen
2. Yhdistä aineet
3. Nostele muffinssipellin vuokiin
4. Paista noin 20-25min tai kunnes tikkuun ei tartu enää taikinaa

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g47g170kcal6.1g33.1g1g1.7g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 24g86kcal6.6g0g6.7g0g
Oliiviöljy 6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot22g64kcal3.1g0.2g5.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen39g13kcal1.3g1.9g0g0g
Basilika, tuore 9g2.6kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g837kcal39.4g71.8g43g4g
Valittu annoskoko170g418kcal19.7g35.9g21.5g2g
Annoskoko puolitettuna85g209kcal9.9g18g10.8g1g
Arvot/100g100g246kcal11.6g21.1g12.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=410648