Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow44g37kcal2g6.6g0.2g2.2g
Soijanakki, hälsans kök33g80kcal5.9g2.3g5.2g0g
Purjosipuli 16g3.8kcal0.3g0.4g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 44g33kcal0.8g6.8g0.1g0.4g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g310kcal18g32.2g11g6g
Valittu annoskoko170g155kcal9g16.1g5.5g3g
Annoskoko puolitettuna85g78kcal4.5g8.1g2.8g1.5g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.5g3.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794