Broilergratiini (VHH)

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen currya ja paprikajauhetta (tai caram masalaa) ja paahda mausteita hetken aikaa.

Lisää broileri suikaleina ja paista lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Laita pilkotut kaalit ja broilersuikaleet öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään ja kaada kaalien ja broilereiden päälle.

Paista uunissa n.40 minuuttia.

Anna vetätyä 15 minuuttia ja nauti!

vinkki: höyrytä kaaleja n.7 minuuttia ennen vuokaan laittoa halutessasi pehmeämmän suutuntuman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 454 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 47g11kcal0.8g1g0.1g1.1g
Parsakaali brokkoli 47g16kcal2.2g0.9g0.1g1.2g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton38g41kcal8.5g0g0.7g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 19g32kcal1.4g0.4g2.8g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl19g64kcal0.4g0.5g6.7g0g
Oliiviöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Oliiviöljy 0.3g2.9kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g358kcal26.6g5.6g24g4.6g
Valittu annoskoko170g179kcal13.3g2.8g12g2.3g
Annoskoko puolitettuna85g89kcal6.7g1.4g6g1.2g
Arvot/100g100g105kcal7.8g1.6g7.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242315