RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 94g101kcal17.9g0g3.2g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Tilli, tuore 19g5.6kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 9g2kcal0g0.2g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 38g61kcal1g1g5.6g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g9g25kcal0.8g4.8g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana341g392kcal40.8g12.8g18.2g3.6g
Valittu annoskoko170g196kcal20.4g6.4g9.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna85g98kcal10.2g3.2g4.6g0.9g
Arvot/100g100g115kcal12g3.8g5.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428489