Kukkakaali-auramuhennos

Keitä kukkakaali niukassa vedessä kypäksi.

Lisää suolaa veteen maun mukaan kaada liika vesi pois sekoita keiju ja aura sekaan mausta mustapippurilla ja kirvelillä.

Soseuta, kun aura ja keiju ovat sulaneet.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Puputytteli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit104g18kcal1.7g2.3g0.2g2g
Aurajuusto (Valio), annos 17g13g43kcal2.5g0g3.6g0g
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.1.6g8.6kcal0g0g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 52g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana341g138kcal8.4g4.6g9.4g4g
Valittu annoskoko170g69kcal4.2g2.3g4.7g2g
Annoskoko puolitettuna85g34kcal2.1g1.2g2.4g1g
Arvot/100g100g40kcal2.5g1.3g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176190