Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 70g27kcal0.6g5.5g0.1g1.3g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g28g35kcal0.9g1.2g3g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.5g4.3kcal0.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana341g133kcal3.2g13.6g7g2.6g
Valittu annoskoko170g66kcal1.6g6.8g3.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna85g33kcal0.8g3.4g1.8g0.7g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4g2.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152153