Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 82g32kcal0.8g5.5g0.2g1.5g
Mustikka metsä- 21g9kcal0.1g1.4g0.1g0.7g
Vadelma 17g6.9kcal0.2g0.7g0.1g0.6g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa18g9kcal0.1g2g0g0.1g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g4.2g14kcal0g3.3g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 28g10kcal0.9g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana341g161kcal4.2g28.6g0.8g5.8g
Valittu annoskoko170g80kcal2.1g14.3g0.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna85g40kcal1.1g7.2g0.2g1.5g
Arvot/100g100g47kcal1.2g8.4g0.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384