TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)13g35kcal1g6.4g0.6g1.3g
Korppujauho 6.3g23kcal0.7g4.7g0.1g0.3g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g100g130kcal21g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana341g415kcal48.8g22.2g18.2g3.2g
Valittu annoskoko171g208kcal24.4g11.1g9.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna85g104kcal12.2g5.6g4.6g0.8g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.5g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808