Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 50g16kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Lanttu 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 58g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)6.7g5.5kcal0.6g0.7g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g3.2g17kcal0g0g1.9g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 41g46kcal8.7g0g1.2g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana341g177kcal19.4g8g6.4g3g
Valittu annoskoko171g89kcal9.7g4g3.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna85g44kcal4.9g2g1.6g0.8g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.3g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110037