Dweian kinkkumunakas

Kuumenna öljy pannulla.

Vatkaa kananmunat rikki ja sekoita joukkoon vesi.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Kaada seos pannulle ja anna hyytyä hetki.

Ripottele kinkkusuikaleet munakkaan päälle ja anna edelleen hyytyä.

Kun munakas on kiinteä ja pinnalla ei ole 'juoksevaa' kanamunaa, taita munakas keskeltä kahti päällekkäin ja tarjoile kuumana.

Väliin voi lisätä myös esim.

parmesanjuustoa (joka nyt ei laihduttajalle ehkä niin hyvin sovellu :) .

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 96g138kcal12g0.3g9.9g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kinkkusuikale Pirkka44g45kcal7.9g0.8g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana341g472kcal39.8g2.6g33.8g0.2g
Valittu annoskoko171g236kcal19.9g1.3g16.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna85g118kcal10g0.7g8.5g0.1g
Arvot/100g100g138kcal11.7g0.8g9.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153458