Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g31g109kcal1.9g23.8g0.5g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g113g39kcal1.1g7.3g0.6g0.9g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana341g298kcal6g62.2g2.2g3g
Valittu annoskoko171g149kcal3g31.1g1.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna85g74kcal1.5g15.6g0.6g0.8g
Arvot/100g100g87kcal1.8g18.2g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139