Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen1000g2820kcal109g486g68g31g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g340g1360kcal18.7g15g136g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g360g1393kcal54g10.8g126g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3400g11146kcal363.4g1023.6g660g62g
Valittu annoskoko1700g5573kcal181.7g511.8g330g31g
Annoskoko puolitettuna850g2787kcal90.9g255.9g165g15.5g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890