Kinkkupiirakka KARPPI pellillinen

Pohja:
Nypi voi, jauhot ja leseet keskenään.

Lisää kylmä vesi ja juustoraaste ja sekoita.

Levitä taikina pellille ja paista n.10 min 225astetta uunin alimmalla tasolla.

Täyte:
Kuullota suikaloitu purjo ja paprika.

Lisää kinkku.

Laita täyte pohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, kerma, muna ja mausteet: 1/2 tl suolaa ja 3tl pippurisekoitusta.

Lisää täytteen päälle.

Lisää vielä juusto.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n.20min.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 160g1161kcal1.9g0.6g130.1g0g
Ruisjauho Pirkka240g732kcal23.3g146.4g4.8g36g
Vehnälese, Liperin mylly160g229kcal24g14.4g8.8g88g
Vesi, vesijohtovesi 48g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima320g1248kcal92.8g0g96g0g
Vatajan Ylikypsä kinkku (Vataja), annos 15g160g150kcal28.3g0.2g4g0g
Paprika punainen 80g23kcal0.8g3.6g0.3g1.5g
Purjosipuli 80g18kcal1.4g1.9g0.2g1.7g
Ranskankerma, Milbona160g466kcal3.7g4.8g48g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 160g528kcal3.2g4.8g56g0g
Kananmuna kuoreton 132g188kcal16.5g0.4g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3400g9487kcal391.8g354.2g723.4g254.4g
Valittu annoskoko1700g4744kcal195.9g177.1g361.7g127.2g
Annoskoko puolitettuna850g2372kcal98g88.6g180.9g63.6g
Arvot/100g100g279kcal11.5g10.4g21.3g7.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260733