Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g600g4380kcal6g6g480g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g80g316kcal1.4g77.6g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)28g2.8kcal0.4g0g0.2g23.8g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton96g307kcal22.2g10.1g20g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka16g64kcal0g15.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3400g12650kcal280g224.2g1180.8g47.6g
Valittu annoskoko1700g6325kcal140g112.1g590.4g23.8g
Annoskoko puolitettuna850g3163kcal70g56.1g295.2g11.9g
Arvot/100g100g372kcal8.2g6.6g34.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311546