Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr200g560kcal16g19g48g3.2g
Kesäkurpitsa, tuore900g153kcal5.4g22.5g3.6g6.3g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Aurajuusto120g408kcal24g0g34.8g0g
Ruokakerma 5%, Valio400g260kcal6g16.8g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3400g2805kcal104.8g124.2g213.2g21.8g
Valittu annoskoko1700g1403kcal52.4g62.1g106.6g10.9g
Annoskoko puolitettuna850g701kcal26.2g31.1g53.3g5.5g
Arvot/100g100g83kcal3.1g3.7g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89757