Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha219g335kcal42.2g0g18.4g0g
Lanttu 219g63kcal2.2g10.1g0.7g3.9g
Palsternakka 131g83kcal0.7g15.5g0.5g5.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g284g80kcal1.7g16.9g0.6g7.1g
Tomaattimurska, 1 prk175g47kcal1g9.3g0.3g2.4g
Sipuli 219g66kcal2.7g10.5g0.4g3.7g
Valkosipuli 53g57kcal4.1g8.6g0.3g1.1g
Rypsiöljy 22g193kcal0g0g21.9g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow23g59kcal2.3g2.3g4.5g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 18g60kcal1.8g12.2g0.2g0.6g
Naudanliha55g84kcal10.5g0g4.6g0g
Lanttu 55g16kcal0.5g2.5g0.2g1g
Palsternakka 33g21kcal0.2g3.9g0.1g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g71g20kcal0.4g4.2g0.1g1.8g
Tomaattimurska, 1 prk44g12kcal0.3g2.3g0.1g0.6g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Rypsiöljy 5.5g49kcal0g0g5.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow5.7g15kcal0.6g0.6g1.1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 4.4g15kcal0.4g3.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3402g2610kcal146.6g213.4g119.6g63g
Valittu annoskoko1701g1305kcal73.3g106.7g59.8g31.5g
Annoskoko puolitettuna851g652kcal36.7g53.4g29.9g15.8g
Arvot/100g100g77kcal4.3g6.3g3.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224794