Punakaali-omenapaistos

2 rkl rasvaa (voi tai marg.)
1 punakaali
1 sipuli
2 isoa hapanta omenaa
6 neilikkaa
4 muskattua maustepippuria
1 tl suolaa
2 rkl siirappia ( tai viinim.

Hyyt.)
1 dl punaviiniä
2 rkl viinietikkaa

Hienonna punakaali.

Kuumenna pata tai iso pannu ja ruskista kaali, sipuli ja
omenanpalat.

Kääntele ahkerasti 5-6
minuuttia.

Lisää punaviini, siirappi ja
viinietikka.

Vähennä lämpöä ja anna hautua kannen alla vähintään 45 min.
Vieläkin pidempi kypsytys vain parantaa makua!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen15g108kcal0.1g0.1g12g0g
Punakaali 800g208kcal12.5g28g1.6g15.2g
Sipuli (käsittelemätön)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen550g192kcal1.1g45.1g0.5g8.2g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma100g320kcal0.1g74g0g0g
Punaviini 120g85kcal0.4g0.2g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g15g5.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3408g1889kcal31g304.6g28.6g50.2g
Valittu annoskoko1704g945kcal15.5g152.3g14.3g25.1g
Annoskoko puolitettuna852g472kcal7.8g76.2g7.2g12.6g
Arvot/100g100g55kcal0.9g8.9g0.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153289