Marinoidut voipavut

Huuhtele säilykepavut hyvin kylmällä vedellä.

Purista kaksi valkosipulin kynttä papujen joukkoon.

Mausta hippusella suolaa ja voimakasta chilirouhetta.

Revi joukkoon halutessasi myös muutama basilikan lehti.

Kaada öljy papujen ja mausteiden päälle, kääntele ja anna marinoitua jääkaapissa vuorokausi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g1505g1746kcal106.9g301.1g12g0g
Oliiviöljy 151g1331kcal0g0g150.5g0g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.9g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3408g6259kcal221.4g618g325.6g2g
Valittu annoskoko1704g3130kcal110.7g309g162.8g1g
Annoskoko puolitettuna852g1565kcal55.4g154.5g81.4g0.5g
Arvot/100g100g184kcal6.5g18.1g9.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143573