Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke213g213kcal38.3g0g6.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 501g381kcal9.4g77.6g1g5g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 626g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 2.5g7.6kcal0.3g0.9g0.4g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g313g188kcal3.1g14.1g12.5g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3410g1609kcal103.4g190g40.8g15.6g
Valittu annoskoko1705g805kcal51.7g95g20.4g7.8g
Annoskoko puolitettuna853g402kcal25.9g47.5g10.2g3.9g
Arvot/100g100g47kcal3g5.6g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79736