Tulinen pähkinäkana

Ruskista broilerin fileet kevyesti kookosöljyssä.

Tee sauvasekoittimella tasainen seos kermasta, Eridanous-jogurtista, maapähkinävoista ja sitruunamehusta.

kun seos on tasainen, lisää loput aineista (valkosipuli puristimen läpi)
Kaada seos broilerin fileiden joukkoon ja anna muhia miedolla lämmöllä (mieluusti kannen alla) noin 20-30 minuuttia, varmista että kana on kypsää.

Mausteita: Chilijauhe, suola, inkivääri, pipppuri ja paprika

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton105g114kcal23.8g0g1.9g0g
Eridanous (Lidl), annos 100g23g28kcal1.1g0.6g2.4g0g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g9g54kcal2.8g1.1g4.3g0.8g
Sweet Chili Sauce, Santa Maria9g20kcal0g4.9g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore2.8g0.7kcal0g0.3g0g0g
Valkosipuli 2.8g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sambal oelek (Spice up !), annos 230g0.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Kookosöljy kylmäpuristettu (Biona organic), annos 5g1.9g16kcal0g0g1.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 16g53kcal0.3g0.5g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana342g579kcal56.6g15.8g32.2g1.8g
Valittu annoskoko171g290kcal28.3g7.9g16.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna86g145kcal14.2g4g8.1g0.5g
Arvot/100g100g169kcal16.6g4.6g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270756