Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Tomaattimurska 75g22kcal0.4g4g0.2g1.4g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g75g128kcal14.3g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.9g3.5kcal0.1g0.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana342g423kcal30.4g11.6g26.8g3.6g
Valittu annoskoko171g211kcal15.2g5.8g13.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna86g106kcal7.6g2.9g6.7g0.9g
Arvot/100g100g124kcal8.9g3.4g7.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384773