Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g60g133kcal11.5g0g10.2g0g
Sika-nautajauheliha30g67kcal5.3g0g5.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 30g19kcal1g1.5g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g15g4.5kcal0.2g0.6g0g0g
Nokkonen (100g)7.5g2.7kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Korppujauho 3.8g14kcal0.4g2.8g0g0.2g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g7.5g23kcal1.3g3.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana342g572kcal44.4g17.4g36.6g1g
Valittu annoskoko171g286kcal22.2g8.7g18.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna86g143kcal11.1g4.4g9.2g0.3g
Arvot/100g100g167kcal13g5.1g10.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=467813