Vehnälese-pellavansiemenrouhe-kaurapuuro rasvattomaan maitoon mustikkakeiton kera

100g kaurahiutaleita (Elovena)
2 rkl vehnäleseitä (Elovena)
1 rkl pellavansiemenrouhetta (Risetti)
2,5 dl rasvaton maito (Ingman)
1,5 dl mustikkakeitto (Pirkka)

Sekoita kuivat einekset ja maito ja anna olla mikrossa 2-3 minuuttia.

Syö mustikkakeiton kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Okiru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl15g51kcal2.1g8.4g1g1.7g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen94g31kcal3.1g4.6g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti3.7g19kcal0.9g1.2g1.1g1.1g
Vehnälese 2.3g5.1kcal0.3g0.3g0.1g0.8g
Mustikkakeitto (Pirkka), annos 100g56g39kcal0.1g9.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana342g290kcal13g48.2g4.6g7.2g
Valittu annoskoko171g145kcal6.5g24.1g2.3g3.6g
Annoskoko puolitettuna86g73kcal3.3g12.1g1.2g1.8g
Arvot/100g100g85kcal3.8g14.1g1.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93194