Karppaajan Carbonara

1. Kuori kesäkurpitsa kuorimaveihdellä.

Heitä uloin kerros pois ja jatka suikaloimista, kunnes saat kasan kesäkurpitsanauhoja.

2. Ruskista pekoni, viipaloidut herkkusienet ja murskattu valkosipuli pannulla.

Lisää joukkoon kerma ja anna kiehua muutama minuutti.

3. Mausta pippurilla, raastetulla parmesaanilla ja basillikalla.

4. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon muna.

Älä lämmitä uudelleen.

5. Paista kesäkurpitsanauhoja voissa että pehmenevät.

Laita vähän suolaa.

6. Kokoa annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Kuminena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 77g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Herkkusieni 27g4.4kcal0.6g0.1g0.1g0.4g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]11g37kcal1.3g0g4g0g
Kuohukerma,valio,2dl44g149kcal0.9g1.3g15.3g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana342g443kcal9.4g6.8g41.8g1.8g
Valittu annoskoko171g222kcal4.7g3.4g20.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna86g111kcal2.4g1.7g10.5g0.5g
Arvot/100g100g130kcal2.7g2g12.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284412