Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl58g70kcal11.1g0.5g2.5g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g43g20kcal0.3g4.7g0g0g
Hunaja 2.6g8.6kcal0g2.1g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g26g16kcal0.3g1.2g1g0.2g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g5.2g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana342g258kcal24g19.4g9g0.8g
Valittu annoskoko171g129kcal12g9.7g4.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna86g65kcal6g4.9g2.3g0.2g
Arvot/100g100g75kcal7g5.7g2.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146902