Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g107g280kcal18.6g0g21.3g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g9g28kcal0.3g0.4g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Korppujauho 5.3g20kcal0.6g4g0.1g0.3g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana343g785kcal39.8g10.8g61.8g1g
Valittu annoskoko172g392kcal19.9g5.4g30.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna86g196kcal10g2.7g15.5g0.3g
Arvot/100g100g229kcal11.6g3.1g18g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807