Punainen kanakeitto

Suikaloi perunat ja porkkanat kylmään veteen.

Ruskista pilkottu sipuli ja broilerisuikaleet kattilassa, lisää sinne paprikajauhetta, curryä maun mukaan sekä tomaattipyree ja sokeri.

Kaada joukkoon litra vettä ja perunat ja porkkanat.

Tänne sekaan liemikuutiot.

Sekoita ja anna kiehua kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

Valmiin keiton sekaan raejuustoa, niin hyvää tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 392 grammaa

Aniitti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 36g28kcal0.7g5.6g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g5.1g3.8kcal0.2g0.7g0g0g
Atria, broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu33g47kcal5.3g0.8g2.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 73g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.7g1.8kcal0g0.3g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.7g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sokeri 0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)0.7g5.3kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana343g192kcal13g18.8g6.8g1.8g
Valittu annoskoko171g96kcal6.5g9.4g3.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna86g48kcal3.3g4.7g1.7g0.5g
Arvot/100g100g56kcal3.8g5.5g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162774