Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 32g32kcal0.8g0.1g3.1g0.6g
Pekoni, paistettu 23g120kcal3.8g0g11.8g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti15g41kcal0.5g0.8g3.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl29g99kcal0.6g0.9g10.2g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g4.4g3.3kcal0.3g0.4g0g0g
Oliiviöljy 5.8g51kcal0g0g5.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Kasvisliemi laimennettu 29g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Lihaliemi laimennettu 29g5.5kcal0g0.9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana343g772kcal12.2g6.4g77.4g1.2g
Valittu annoskoko172g386kcal6.1g3.2g38.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna86g193kcal3.1g1.6g19.4g0.3g
Arvot/100g100g225kcal3.6g1.9g22.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165804