Suurustettu jauhelihakastike

400 g naudan jauhelihaa 10%
400 g tomaattimurskaa
5 valkosipulin kynttä
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'or)
pizzamaustetta
pippurisekoitusta
paprikajauhetta

Ruskista sipulit ja lihat.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä puoli tuntia ainakin.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.3g0g7.5g0g
Tomaattimurska 75g22kcal0.4g4g0.2g1.4g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.9g6.6kcal0.2g1.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana343g421kcal30.6g12.6g26.6g3.6g
Valittu annoskoko172g210kcal15.3g6.3g13.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna86g105kcal7.7g3.2g6.7g0.9g
Arvot/100g100g123kcal8.9g3.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385853