Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g31g13kcal0.5g2.6g0g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g35g39kcal8.1g0g0.7g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g7.8g10kcal1.9g0.4g0.1g0g
Kesäkurpitsa12g2kcal0g0.3g0.1g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Purjosipuli 16g3.6kcal0.3g0.4g0g0.3g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana344g163kcal22g9.2g4g1.6g
Valittu annoskoko172g82kcal11g4.6g2g0.8g
Annoskoko puolitettuna86g41kcal5.5g2.3g1g0.4g
Arvot/100g100g47kcal6.4g2.7g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367010