Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g44g18kcal0g4.1g0g1.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.6g4.5kcal0.3g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 102g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 20g43kcal3.4g0g3.3g0g
Sipuli 4.9g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana344g135kcal7.6g8.8g7.2g2.4g
Valittu annoskoko172g68kcal3.8g4.4g3.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna86g34kcal1.9g2.2g1.8g0.6g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.6g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511