TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)130g352kcal9.8g63.9g6.5g13g
Korppujauho 63g230kcal6.6g46.9g0.6g3.3g
Vesi376g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 138g197kcal17.2g0.4g14.1g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g1003g1304kcal210.6g0g70.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3420g4164kcal488.4g222.4g182.8g32.6g
Valittu annoskoko1710g2082kcal244.2g111.2g91.4g16.3g
Annoskoko puolitettuna855g1041kcal122.1g55.6g45.7g8.2g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.5g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808