Nanen pottusalaatti

Pilko kuoritut perunat kuutioiksi, sipuli ja kurkku mahd.

pieneksi silpuksi.

Sekoita kulhossa.

Laita valkosipulin kynnet, sinappi, öljy ja sitruunamehu tehosekoittimeen ja sekoita kastikkeeksi.

Lisää ja sekoita, lisää kaprikset, mausta suolalla, pippurilla ja maun mukaan kuivatuilla yrteillä.

Anna maun tasoittua jääkaapissa n. 1 tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 6.5g58kcal0g0g6.5g0g
Valkosipuli 8.8g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)132g36kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1250g947kcal23.4g192.8g2.5g12.5g
Kapris etikkaliemessä, Figaro25g7.7kcal0.5g1.1g0.1g0.8g
Etikkakurkku 125g25kcal0.9g4.1g0.1g1.4g
Sitruunamehu, laimentamaton125g26kcal0.4g2g0g0.1g
Sinappi 38g49kcal1.6g5.3g2.3g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3420g2316kcal58.4g426g23.8g35.6g
Valittu annoskoko1710g1158kcal29.2g213g11.9g17.8g
Annoskoko puolitettuna855g579kcal14.6g106.5g6g8.9g
Arvot/100g100g68kcal1.7g12.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=64580