Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 495g706kcal61.9g1.5g50.7g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g45g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Leivinjauhe11g20kcal0.6g4.3g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 68g232kcal6.9g47.3g0.8g2.4g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g23g32kcal3.2g3.2g0.8g10.8g
Vehnänalkio 11g41kcal3.3g3.5g1.1g1.6g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki833g466kcal70.8g41.6g1.7g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss225g77kcal2.2g9.2g1.8g8.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3420g3146kcal297.8g221.4g113.8g46.6g
Valittu annoskoko1710g1573kcal148.9g110.7g56.9g23.3g
Annoskoko puolitettuna855g787kcal74.5g55.4g28.5g11.7g
Arvot/100g100g92kcal8.7g6.5g3.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372983