Kaalilaatikko (ei riisiä)

Laita paistinkasariin puolet öljystä ja kuullota siinä pilkottu sipuli ja valkosipuli.

Lisää joukkoon jauhelihat ja mausta suolalla, mustapippurilla ja meiramilla.

Siirrä lihat uunivuokaan.

Suikaloi kaali ja pilko paprikat ja paista pannulla (lisää loput öljyt) kunnes kaali on hiukan pehmennyt (voi antaa hautua kannen alla n. 10 min).

Mausta kaaliseos siirapilla.

Sekoita kaali-paprika sekoitus lihoihin ja kaada päälle 1 l lihalientä.

Paista uunissa 200 asteessa 1 tunti (jottei pinta pala, voi vuoan päälle laittaa vaikka leivinpaperin).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Paukkumaissi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 17g51kcal0g12.5g0g0g
Keräkaali, 100g844g203kcal10.1g28.7g1.7g17.7g
Paistijauheliha 10%675g1148kcal135.1g0g67.5g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g32g28kcal0.9g1.1g2.2g0.2g
Paprika, punainen56g15kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3429g3341kcal296.4g98.8g188.6g40.4g
Valittu annoskoko1715g1671kcal148.2g49.4g94.3g20.2g
Annoskoko puolitettuna857g835kcal74.1g24.7g47.2g10.1g
Arvot/100g100g97kcal8.6g2.9g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330436