Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 408g74kcal2.3g10.2g1.6g2.9g
Dolmio Light Classico Bolognese292g108kcal3.5g22.7g0.3g2g
Jauheliha, sika-nauta 233g517kcal40.8g0g39.7g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g292g321kcal6.7g11.7g29.2g0g
Maito, Kevyt350g161kcal11.2g16.8g5.2g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g117g420kcal32.7g2.3g31.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g80kcal2.4g16.3g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3430g3360kcal199.2g160g215.6g11.4g
Valittu annoskoko1715g1680kcal99.6g80g107.8g5.7g
Annoskoko puolitettuna858g840kcal49.8g40g53.9g2.9g
Arvot/100g100g98kcal5.8g4.7g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806