Karibialainen kalakeitto

Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Alwiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 300g233kcal52.7g0g2.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 20g179kcal0g0g20.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 8.2g25kcal0.8g2.8g1.2g0.1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 300g102kcal3.3g16.2g0.6g8.7g
Tomaattimurska 300g88kcal1.7g15.9g0.6g5.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.2g5.5kcal0.4g0.9g0g0.1g
Persilja 1.5g0.4kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kurkuma, annos 2g0.7g0.4kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 30g9kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3432g1288kcal120.2g72.8g49.8g31g
Valittu annoskoko1716g644kcal60.1g36.4g24.9g15.5g
Annoskoko puolitettuna858g322kcal30.1g18.2g12.5g7.8g
Arvot/100g100g38kcal3.5g2.1g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216804