Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 264g376kcal32.9g0.8g27g0g
Sokeri 153g620kcal0g152.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 156g534kcal15.9g109g1.9g5.5g
Vispikerma Flora 20%300g659kcal9g15g59.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki300g168kcal25.5g15g0.6g0g
Mansikka 240g112kcal1.2g20.1g0.5g4.6g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)300g180kcal1.5g38.9g1.5g6.3g
Leivinjauhe 6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3432g5317kcal172.6g707.4g182.8g32.8g
Valittu annoskoko1716g2658kcal86.3g353.7g91.4g16.4g
Annoskoko puolitettuna858g1329kcal43.2g176.9g45.7g8.2g
Arvot/100g100g155kcal5g20.6g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653