Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g721g937kcal151.4g0g36g0g
Sipuli (kuorittu)54g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Lihaliemikuutio Maggi20g56kcal1.8g1.4g4.6g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi901g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g46kcal1.4g9.5g0.2g0.5g
Voimariini normaalisuolainen9g65kcal0.1g0.1g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3438g2242kcal311g27.8g96.2g3.2g
Valittu annoskoko1719g1121kcal155.5g13.9g48.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna860g561kcal77.8g7g24.1g0.8g
Arvot/100g100g65kcal9g0.8g2.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480