Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 30g10kcal0.1g1g0.2g1g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 4.8g16kcal0g3.9g0g0.1g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g1.4g8.3kcal0.1g0.8g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana344g154kcal0.4g32.6g1.4g2.2g
Valittu annoskoko172g77kcal0.2g16.3g0.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna86g39kcal0.1g8.2g0.4g0.6g
Arvot/100g100g45kcal0.1g9.5g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288353