Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Vadelma 66g27kcal0.7g2.7g0.5g2.4g
Vanilliinisokeri, teelusikka6.6g26kcal0g6.5g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe3.3g10kcal0g1.9g0g1.3g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 13g38kcal2.1g0g3.3g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 40g17kcal3.9g0.2g0g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g20g82kcal15.5g1.2g1.7g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)20g70kcal2.8g11.1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana344g598kcal50g47.2g20.4g7.4g
Valittu annoskoko172g299kcal25g23.6g10.2g3.7g
Annoskoko puolitettuna86g150kcal12.5g11.8g5.1g1.9g
Arvot/100g100g174kcal14.5g13.7g5.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101177