Burgundinpata

Ruskista liha, lisää vihannekset ja vesi, annakiehahtaa, lisää punaviini ja mausteet sekä liemikuutiot, anna kiehahtaa, lisää loput tarvikkeet ja hauduta kunnes liha on mureaa ja liemi on vetäytynyt kasaan sopivasti.

Lisää mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 63g69kcal13.5g0g1.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 21g15kcal0.1g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kasvisliemikuutio 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.4kcal0.2g1.1g0g0.1g
Sieni tatti, hapero 7.5g2.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Palsternakka 6.2g4kcal0g0.7g0g0.3g
Kinkku, vähärasvainen kevyesti savustettu (Linessa), annos 13g11g15kcal3g0.1g0.3g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)24g8.5kcal0.2g1.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana344g267kcal35.2g10.8g5g2.6g
Valittu annoskoko172g134kcal17.6g5.4g2.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna86g67kcal8.8g2.7g1.3g0.7g
Arvot/100g100g78kcal10.2g3.1g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232263