Virolainen kaalisalaatti

Raasta kaali ja porkkana ja laita ne 5 l teräskattilaan.

Suokaloi valkosipulinkynnet ja sekoita ne sekä öljy raasteen joukkoon.

Kiehauta vesi, sokeri, (meri) suola ja etikka.

Kaada liemi raasteen joukkoon, sekoita ja peitä kannella.

Anna jäähtyä, tölkitä ja säilytä kylmässä.

Salaatti säilyy viileässä viikkoja.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2754 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 63g17kcal0.7g2.5g0.1g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.8kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 6.3g2.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana344g152kcal2g19.8g6g4.2g
Valittu annoskoko172g76kcal1g9.9g3g2.1g
Annoskoko puolitettuna86g38kcal0.5g5g1.5g1.1g
Arvot/100g100g44kcal0.6g5.7g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101976