Kaalikeitto talven alle

Värikäs keitto kylmän kosteisiin keleihin!

Valkokaali, punakaali pieneks.

Vesi kattilaan, kaalit sinne.

Karkeaksi raastetut porkkana ja lanttu lisätään kattilaan.

Paprika, purjo, sipuli suikaleeksi ja kattilaan.

Tomaattimurska seoksen päälle.

Ja jotain sieniä pitää laittaa mukaan.

Tähän laitoin kuivattuja mustatorvisieniä, käy keittoihin.

Sekoita.

Mausta.

Lisää myös ½tl pippurisekoitusta, jos tunnet niin.

Niin, ja Aromat antaa syvyyttä makuun.

Keittele mielenmukaan muutamia tunteja.

Nauti ja laihdu!

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Jalopeura
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 26g7.2kcal0.3g1.1g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 65g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 19g4.8kcal0.3g0.7g0g0.4g
Purjosipuli 5.3g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Lanttu 3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.2g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Paprika punainen 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)35g8.6kcal0.3g1.9g0g0.5g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g0.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Soijakastike 0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g0.6g1.2kcal0g0.3g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana344g59kcal2.2g10.4g0.2g4g
Valittu annoskoko172g30kcal1.1g5.2g0.1g2g
Annoskoko puolitettuna86g15kcal0.6g2.6g0.1g1g
Arvot/100g100g17kcal0.6g3g0.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145823