Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g56g34kcal2.1g4.1g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 19g61kcal2g11.5g0.4g1.1g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Tonnikala vedessä 42g44kcal9.5g0g0.6g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g14g37kcal4.2g0.3g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana344g466kcal45.4g33g16.4g2.2g
Valittu annoskoko172g233kcal22.7g16.5g8.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna86g117kcal11.4g8.3g4.1g0.6g
Arvot/100g100g135kcal13.2g9.6g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163933