Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 113g220kcal21g0g15.2g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g47g52kcal1.1g1.9g4.7g0g
Tilli, tuore 11g3.4kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana345g552kcal45g4.4g40g0.4g
Valittu annoskoko173g276kcal22.5g2.2g20g0.2g
Annoskoko puolitettuna86g138kcal11.3g1.1g10g0.1g
Arvot/100g100g160kcal13g1.3g11.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676