Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 63g17kcal1.4g1.8g0.1g1.4g
Kymppi kevyt piirakkataikina50g120kcal3.5g19.2g3.2g1.5g
Oltermanni, perinteinen23g81kcal5.6g0g6.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)19g31kcal0.6g0.8g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana345g546kcal26.4g43.8g28.6g5.8g
Valittu annoskoko173g273kcal13.2g21.9g14.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna86g137kcal6.6g11g7.2g1.5g
Arvot/100g100g158kcal7.6g12.7g8.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729