Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 110g20kcal0.6g2.7g0.4g0.8g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g8.8g11kcal0.2g0.5g0.8g0.1g
Ruokakerma Valio 4% K&P31g19kcal0.3g1.4g1.3g0.2g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g4.7g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana345g144kcal4g18g5.2g3.4g
Valittu annoskoko173g72kcal2g9g2.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna86g36kcal1g4.5g1.3g0.9g
Arvot/100g100g42kcal1.2g5.2g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289810