Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali60g13kcal0.7g2g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.1g1.5g0g0.6g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g6g17kcal1.1g0g1.4g0g
Siirappi 3g9kcal0g2.2g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g5.2g17kcal0.6g3.3g0.1g0.6g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 29g37kcal6g0g1.4g0g
Voi 4g29kcal0g0g3.2g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana345g267kcal17.6g19.8g12.4g5.6g
Valittu annoskoko173g134kcal8.8g9.9g6.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna86g67kcal4.4g5g3.1g1.4g
Arvot/100g100g77kcal5.1g5.7g3.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296970